Orbán bizalmasai luxusüdülésen, a mi pénzünkből

azori

 

Azt már régóta tudjuk, hogy a vastagbőrű rinocérosz legközelebbi rokona a fideszes politikus, de az alábbi híren mi is meglepődtünk. Akkor, amikor az ország nagyobbik hányada éhkoppon van és retteg a holnaptól, akkor megyei közgyűlési vezetők a távoli luxusüdülőhelyen, az Azori-szigeteken pihenik ki magukat. Persze hivatalosan nem egyébről beszéltek, mint valamiféle roma stratégiáról. Azt nehéz megérteni, hogy ezt a problémát miért ott és miért nem mondjuk valamely Észak-magyarországi településen kellett kitárgyalni, de ebben az országban már semmin sem lepődünk meg.

Az ügyet még pikánsabbá teszi, hogy nehéz helyzetben lévő megyei önkormányzatok finanszírozták az eseményt. Olyan megyékből mentek az első emberek, amelyek néhány nappal ezelőtt még az államhoz (azaz hozzánk adófizetőkhöz) fordultak segítségért. Igazán felháborító az, hogy a wellness-konferencián jelen volt az a Szűcs Lajos is, aki csődbe vitte Pest megyét. Miközben ő gondtalanul tárgyalt pár ezer kilométerre állítólag a romák helyzetéről, aközben a megyei közintézmények többségében azt sem tudták, hogy miként oldják meg a fűtést és az étkeztetést.

Az ügyről a blikk.hu tájékoztatta a közvéleményt, kérdéseket is intéztek az érintettekhez, de ők a jól bevált fideszes stratégiának megfelelően nem nyilatkoztak az ügyben.

Nekünk csak egy kommentünk van: Szégyelljék magukat!

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük