Orbán lengyel bértapsolói

lengyel

Ismét kirándulni jött sok száz lengyel (szélső)jobboldali a magyar fővárosba. Az idén azonban a szó legszorosabb értelmében az arcukra fagyott a bájvigyor az időjárás miatt. Ezek az Orbánba szerelmes lengyel hazafiak azonban nem ragadtak hólapátot a rendkívüli helyzet láttán, hanem városnézésük végeztével vonatra szálltak és elindultak haza. A zord időjárás miatt azonban a nyílt vágányon kellett vesztegeljenek pár órát. Ez őket annyira felháborította, hogy telesírták a lengyel sajtót a horrorisztikus magyarországi viszonyokról szóló mesékkel.

Mi, mint Munkások Újsága ehhez mit tennénk hozzá? Hát csak annyit, hogy nagyon, de nagyon szégyelljék magukat ezek az emberek! Akkor, amikor szinte az egész Magyarország remegve hallgatta a híreket a bajba jutottakról, amikor civilek, katonák, rendőrök, tűzoltók szinte a tíz körmükkel kaparták ki honfitársainkat a hóból, akkor senki sem hatódik meg azon, hogy ők két órát vesztegeltek egy vonatszerelvénnyel valahol. A magyar nép az elmúlt napokban megmutatta, hogy mi az összefogás, megmutatta, hogy bajban pártoktól és ideológiáktól függetlenül képes még az összefogásra. Szomorúak vagyunk amiatt, hogy a havazás és a mentés rossz szervezése miatt ilyen helyzet kialakulhatott, de igenis büszkék vagyunk arra, hogy ismét példát mutattunk valódi összefogásból. Nem tűrjük, hogy holmi politikai bértapsolók becsméreljenek minket egy ilyen rendkívüli helyzetben!

Lehet, hogy ezek a lengyelek ebből az országból csak Orbán Viktort látják és tudomást sem vesznek arról, hogy mi történt itt az elmúlt napokban? Elfogadjuk, hogy ők is akarnak egy saját Orbán Viktort, de ha már itt tartunk, akkor sokkal inkább azt javasolnám, hogy fogják meg a miénket és egyszerűen vigyék magukkal. Nekünk belőle ennyi pont elég volt!

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük