Patrióta kiáltványt adott ki a 4K!

4k

Patrióta kiáltványt tett közzé a nemrég párttá alakult 4K! – Negyedik Köztársaság Mozgalom. A kiáltvány szerint a rendszerváltás óta politikai maffiák uralják az országot, és ezért egy egyszerű kormányváltás helyett teljesen új irányba kell elindítani az országot. A 4K! olyan mozgalmakkal és pártokkal kíván szövetkezni, amelyek osztják a radikális megújulás programját. „A feladatunk nem az, hogy helyreállítsuk a maffiacsoportok közti egyensúlyt, hogy odafent egymással marakodva újra békén hagyjanak minket, egyszerű magyarokat. A feladatunk az, hogy véget vessünk a politikai maffiák uralmának Magyarországon.” – áll a kiáltványban.

A 4K! szerint „az országot a rendszerváltáskor egy politikai maffia kerítette hatalmába. A kezdeti jó szándékú értelmiségi politizálás után a pártok gazdasági érdekcsoportok intézőivé változtak”.

A 4K! az Orbán-rendszert így írja le: „Az egyik maffiacsoport túlnyerte magát és elkezdte a végső leszámolást. A győztes teljes mértékben megszállta a magyar államot, saját kénye-kedve szerint alakít át minden szabályt, hogy a közpénzt a saját embereinek szivattyúzza ki, miközben irgalmatlan módon sanyargatja az egyszerű embereket, hogy minden pénzt kinyerjen belőlük. Ez a rendszerváltás vége: törvényeket egy maffia hozza, mindenféle kontroll és ellensúly nélkül”.

A 4K! patrióta Magyarországot szeretne, ahol mindenkinek lehetősége van boldogulni és lehetősége van részt venni a döntésekben. „Mi ezért a célért fogunk szövetkezni minden olyan emberrel, mozgalommal, civil szervezettel és párttal, aki valóban hisz Magyarországban” – zárul a felhívás.

A kiáltvány teljes szövege: ITT

 

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük