Próbaidős munkatárstól köszöntek el Pikóék

Nem kirúgták, hanem próbaidőn volt az a hölgy, akivel az Origo próbálta pisztolyozni a 8. kerületi vezetést.. A kormánypárti sajtó hazugságát maga az elbocsátott, Marton Anita vallotta be a Facebookon.

Az Origonak nagyon nem megy az újságírás, sajnálatos hogy ezúttal egy kétgyermekes anyukát használtak propaganda célokra.

Legújabb sztorijukban azt taglalták hosszú cikksorozatban, hogy Pikó András egy kétgyermekes anyát rúgott ki a polgármesteri hivatalból!

Szörnyű! Pikó András maga a megtestesült gonosz! Egy kétgyekeres anyát! Aki egyedül neveli gyermekeit! Karácsony előtt! Ez borzasztó!

Kétségkívül hatásos hírbomba, de mégsem az, mert a hölgy próbaidőn volt, ilyenkor pedig nincs kirúgás, bármikor meg lehet szüntetni a munkaviszonyát, ha a munkaáltató nem elégedett az alkalmazott munkavégézésével. Ez történt Marton Anitával is, ahogy a Facebokon be is vallotta. Csak annyit kellet tőle kérdezni, hogy miért nem fordul munkaügyi bírósághoz.

a baj csak annyi, hogy 9.-én járt volna le a köztisztviselői próbaidőm. 2.-ával mentettek fel. Egy héten múlott. Igazából meg se kellett volna indokolniuk. 

Az adófizetők pénzét égető propagandalap, az origo az októberi választások után az ellenzék által megnyert és vezetett önkormányzatok lejáratásába kezdett nagy erőkkel. Ahogy Bayer Zsolt megadta a jelszót: kezdjenek el újságot írni!

Az újságírás nem egyenlő a szimpla seggnyalással és a föntről küldött üzenetek terítésével, kérdezni kell, információkat kell megerősíteni, kritikusnak kell lenni, és így tovább.

Lapozzunk tovább. 

Borítókép: HírTV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük