Reagált a Fidesz az ellenzék aggályaira

A Demokratikus Koalíció szóvivője felszólította a kormányt és a Fideszt, hogy ne szervezzen utcai zavargásokat, és az LMP is közleményben jelezte aggodalmait, miszerint a kormánypárti politikusok kijelentései arra utalnak, hogy a Fidesz provokációra készül a választási kampányban. Nos, dolgoznak akommunikátorok, már meg is érkezett a válasz, a rövid, ámde meglehetősen kimunkálatlan, a fogadó közeget vélhetőleg mélységesen lenéző szövegben – ha jól számoltuk – hatszor szerepel Soros. ( hol hálózat, hol terv formájában)  De, hogy az imprinting megfelelően működjön, bedobnak még egy darab Gyurcsányt, megfejelve a szemkilövetéssel, ha esetleg a sorosozás ezt esetleg már kiradírozta volna a választók buksi fejéből.

Betűhű közlés következik:

A Soros-hálózat az, amely saját bevallása szerint törvénytelen akciókra készül – reagálás Gréczy Zsolt (DK) nyilatkozatára

Őszi zavargásokat, törvénytelen és akár erőszakos akciókat a Soros-hálózat tagjai emlegetnek. A Soros-hálózat tagjai – Gulyás Mártonnal az élen – nyíltan üzengetik, hogy törvénytelen, akár az erőszakosság határát súroló akciókra készülnek ősszel. A felkészüléshez táborokat is szerveznek, és arról beszélnek, hogy nekik joguk van a törvények megsértésére. A Soros-hálózat minden eszközt be fog vetni, hogy a nemzeti, bevándorlásellenes kormány helyett, olyan kormány legyen Magyarország élén, amely végrehajtja a Soros-tervet, lebontja a kerítést és végrehajtja a kvótát. Az pedig egészen elképesztő, hogy az emberek szemét kilövető Gyurcsány Ferenc a Fideszt vádolja a szégyenteljes 2006 őszén történt utcai erőszakért.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

 

 

 

 

 

Forrás: http://nepszava.hu/cikk/1139521-reagalt-a-fidesz-az-ellenzek-aggalyaira—lepodjon-meg

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük