Rogán és Lázár háborúja

Lázár VS Rogán

A balliberális kormányzás legrosszabb szakaszait idézi a Fidesz-kormány szétesettsége. Az Orbán Viktor által cinikusan felerősített Rogán-Lázár küzdelem sem a Fidesznek nem jó, sem az országnak. Valójában Orbán Viktornak is rossz, de őt a kormányzás unalmas, de felelős hétköznapjai már amúgy sem érdeklik. Gandhihoz és JKF-hez hasonlatos nagy államférfinak álmodja magát az elmúlt hónapok embertelen menekültpolitikai tévelygése után.

A hatalmi harc Rogán és Lázár között folyik a sajtó név nélkül nyilatkozókkal teli felületein. Az elmúlt napokban a számos újság és portál számolt be arról, hogy valójában Anti mit gondol Jani viselt dolgairól, és közben Jani miért tekinti kockázatos, korrupt embernek Tónit. Az újabb és újabb fejezetekkel kiegészülő saga részeként ma Lázár János bizalmasáról, Homolya Róbertől derült ki, hogy összeférhetetlen helyzetben sündörög évek óta az uniós források körül. Mi, öreg harcosok csak arra tudunk gondolni, hogy az átadás-átvétel folyamatának részeként Tóni munkatársai immár közel férkőztek a miniszterelnöki postakönyvhöz, és ebben meglepő, hírértékű levélre bukkantak az OLAF, az Unió korrupcióellenes szervezete részéről.

Az asztal alatti eszközökkel folyó háború azonban az elmúlt hetekben olyan műfajokra is kiterjedt, amelyre korábban soha nem volt példa Magyarországon.

Lázár János több alkalommal nyilvánosan állította be a miniszterelnököt, Orbán Viktort egy zavaros motivációk által vezetett politikai tévelygőnek, aki helyett valójában neki kell végeznie a kormányzás fáradalmas aprómunkáját.

Tegnap pedig a sértett Lázár-Giró-Szász páros egészen elképesztő stílusban beszélt a kormánypárt egyes politikusairól és – ismét – a miniszterelnökről, illetve újdonsült kabinetfőnökéről. A távozó kormányszóvivő a kormányzati kommunikációt kritizáló Gulyás Gergelyt is kiosztotta, akiről úgy beszélt, mint ahogy onnan, arról a pódiumról még ellenzéki politikusokkal sem szokott. Ostobának és tájékozatlannak állította be. Közben Lázár János odabökött Rogán Antalnak is, akiről nyíltan úgy emlékezett meg, mint a miniszterelnök propagandaminiszteréről.

Senki sem érti, mire játszik Lázár, de Orbán Viktor erkölcsi romlása rég visszafordíthatatlan. Látszik ez abból is, hogy az ötödik kerületi bizniszt évek óta „ügyesen” menedzselő Rogán Antalt nevezte ki új jobbkezének.

Tartunk tőle, hogy előbb-utóbb szegény Jani egy lófejjel fog ébredni az ágya végében, amit Tóni biztos szívesen rakna oda, ha majd Vitya megkéri erre.

Forrás: Öreg Harcos

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük