Rövid bejelentés

Puzsér Róbert

Alulírott, Puzsér Róbert magyar és európai polgár ezúton fejezem ki mélységes szégyenérzetemet Magyarország kormányának aljas és gyűlöletkeltő propagandája kapcsán. Szégyellem magam azokért az állapotokért, amelyek a hazánkba érkező migránsokat fogadják. Szégyellem magam az országban uralkodó közbeszédért, az emberség és az együttérzés általános hiányáért, valamint amiatt a számító, kapzsi csürhe miatt, amelyik két rezsicsökkentésért meg egy nyugdíjemelésért bárki torkát kész átharapni, aki gyengébb nála.

Egyúttal teljes szívemből tiltakozom mindazok magatartása ellen, akik a keresztényi könyörületet álcaként használva, a menekülteken való tényleges segítség helyett a határok teljes megnyitásának civilizációpusztító emberkísérletét követelik. Nem kérek az iszlamizálódó Európából. Nem akarok párhuzamos társadalmakat, nem akarok lángoló zsinagógákat, nem akarok csadorba kényszerített nőket, nem akarok saría-törvényeket. Ragaszkodom ehhez a kultúrához. Ragaszkodom a nyugati civilizációhoz. Ragaszkodom az értékeinkhez: a lelkiismeret szabadságához, az öltözködés szabadságához és a kritika szabadságához. Ragaszkodom ahhoz, hogy ne toleráljuk az intoleranciát. Ragaszkodom ahhoz, hogy Európa csak azokat fogadja be, akik tisztelik értékeit, elfogadják törvényeit, elismerik lakóinak jogát szabadon választott életmódjukhoz. Jogot a miniszoknyához, a punk zenéhez és a vallásszabadsághoz.

Ki kívánom fejezni továbbá mély megdöbbenésemet Németország valamint számos más európai állam gyalázatos képmutatása kapcsán. Megdöbbentő számomra, hogy az Európai Unió nem a jogfosztott nőkre vagy a menekült keresztényekre fókuszálja figyelmét és erőforrásait, hanem azokra, akik határaihoz eljutnak. Megdöbbentő azt látni, hogy a kényszeres politikai korrektség és a multikulturalizmusba vetett dogmás hit Európának nem csupán az intézményeit bénítja meg, hanem a képességét is, hogy a fennálló problémával szembenézzen: az iszlám nem oldódik a Coca-Colában. Meg vagyok döbbenve, hogy még a jelen helyzetben is csak munkaerőszerzésen, szavazatmaximalizáláson és politikai-hatalmi tőkefelhalmozáson jár az eszük. Nem az én nevemben.

Je suis szabad polgár!

Forrás: Facebook

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük