S(ch)mit(t) tud Pál?

schmitttaska

A rejtélyes táska…

Tegnap óta minden józan demokrata – ide értve a normális jobboldaliakat is – értetelenül áll a köztársasági elnök körül kialakult helyzet előtt. Egyértelmű tény, hogy angolosan távoznia kellett volna. Schmitt azonban feltűnő, egy cseppet sem szimpatikus magabiztossággal kezeli a helyzetet és láthatóan fel sem merül benne a lelépés szükségessége. Mire ez a nagy magabiztosság? Lehet, hogy minden mindennel összefügg, mint a “V mint vérbosszú” című filmben? Milyen dossziét cipelt magával Orbánhoz a nemzet Palkója? Mi volt az a sok száz oldalnyi dokumentum, amit kiterítve minden jobboldali politikus száját befogva áll egy bukott ember mellett?

Hetek óta nem tudjuk, hogy miért nem akarja Orbán nyilvánosságra hozni az ügynöklistákat. Évtizedek óta tudjuk, hogy a kádári titkosszolgálat dokumentumai közül több ezer oldal forog közkézen. Hónapok óta kering a neten egy Orbán besúgó múltját bizonyítani hivatott dokumentum.

Ebben a helyzetben egy vastag dosszié Schmitt táskájában több mint fura jelenség.

Néhány napja a HírTv Versus című műsorában Pozsgay Imre arról beszélt, hogy az ügynökök nagyobb része tisztességes ember volt, akiket megzsaroltak. Ő is tudhat valamit, ő is már fedezni próbál valamit, valakit vagy valakiket. Lehet, hogy az igazság, több évtizedes, megsárgult papírok fogják megrengetni a jobboldalt? Legyen! Ne éljünk együtt több évtizedes sötét titkokkal. Elég a sumákságok sok évtizedes dominanciájából.

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük