Schmidt Mária kérjen bocsánatot a magyar dolgozóktól!

computer

 

“Olcsó, kisigényű, jól képzett, szorgalmas munkaerő áll szemben a mi elkényelmesedett, nagyigényű, ellustult és főleg felelősséget vállalni nem akaró dolgozóinkkal.” Schmidt Mária 2012. június 6. mandiner.hu

Nem vagyunk lusták!
Nem vagyunk elkényelmesedettek!
Nincsenek nagy igényeink!
Igenis van felelősségtudatunk!

Felháborítónak tartjuk, hogy az egyik főfideszes gyalázatos stílusban, gyalázatos tartalomban beszél rólunk, magyar munkavállalókról!

Követeljük, hogy Schmidt Mária, aki évtizedek óta az adófizetők pénzéből él, kérjen bocsánatot azoktól, akiket lustának, elkényelmesedettnek, nagyigényűnek és felelősségtudattal nem rendelkezőnek bélyegzett. Schmidt Mária kérjen bocsánatot a magyar munkavállalóktól, adófizetőktől. Egyben követeljük, hogy az Orbán Viktor által meghirdetett nagy spórolás jegyében mondjon le múzeuma, a történelemhamisításban élenjáró Terror Háza állami támogatásáról. Aki így vélekedik a magyar dolgozó emberekről, az ne éljen azokból az adóforintokból, ami a mi munkánk gyümölcse!

A Munkát Kenyeret Tisztességes Béreket Egyesület elutasít minden hasonló stílusban megfogalmazott álláspontot. Nem kérünk a kioktatásból, a megalázásból. Partneri viszonyt és valódi munkahelyeket várunk.

Végezetül csak annyit, hogy nem vagyunk a “TI” dolgozóitok

Komjáthi Imre
“Munkát, kenyeret, tisztességes béreket” Egyesület. (MKTB)

imi az alkotmnyban

“A “V” nem a győzelem jele!
A “V” azt jelenti, hogy Változást Magyarországon, vagy mentek a fenébe!” – Komjáthi Imr

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük