Schmitt a jobboldal Zuschlagja

schmitt-pl-250x250

…de négy oldal becsszóra az enyém!

Ezekben az órákban döbbenten állunk és nézünk magunk elé. Igen, döbbenet, hogy egy írástudatlan bugris fajankó az ország első embere. Megiszunk egy pohár bort, megiszunk mégegyet, de muszáj tovább csóváljuk a fejünket. A tisztesség, az emberség azt diktálja, hogy aki ilyen helyzetbe kerül, az lépjen ki a képből, vonuljon háttérbe. Sajnos Schmitt Pál képtelen arra, hogy szembenézzen a tényekkel. Egy ostoba, nárcisztikus, hiú alak, aki inkább vállalja a megalázó helyzetek sorát, semmit méltósággal a háttérbe vonuljon.

Természetesen azt várjuk, hogy takarodjon, de nem fog. Ebben a helyzetben Orbán Viktornak kellett volna szépen elkísérnie Schmittet a hátsó ajtóhoz. Ez nem történt meg és ez hatalmas stratégiai hiba a jobboldal részéről. A helyén hagyott köztársasági elnök így évekig tátongó fekély lesz a jobboldal testén. Szégyen, amire röhögve fog rámutatni az ellenzék éveken át.

Schmitt Pál a jobboldal Zuschlag Jánosa. Örökös hivatkozási alap, amelyet a jobboldal se lenyelni se kiköpni nem tudott. Orbán Viktor viszi őt is a hátán. Egy ostoba teher, aki csak amortizálja a népszerűséget.  Tegnap (2012.03.30.) egy szobafestővel dolgoztam együtt. Szégyennek nevezte, hogy ilyen alak a köztársasági elnöke Magyarországnak. Azt gondolom, hogy ez a tény önmagáért beszél.

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük