Százezer forintért lehet Messit közelről látni Budapesten

Egy normál halandó ennyiért nézheti meg a Juventus és a Barcelona budapesti meccsét, amennyiben kiváltja a Fradi szurkolói kártyát, és nem a legfelső karéjról, távcsővel szeretné megnézni Ronaldóékat a Puskás Arénában – hivatalosan még nem erősítette meg az FTC az információt, egy scannelt dokumentum terjed az Interneten az árakról.

Állítólag csak bérletet árul a Bajnokok ligájába jutott Ferencváros,  30.000 forinttól 120.000 forintig terjednek az árak, de 600.000 forintért akár VIP-bérletet is lehet vásárolni. Egy meccs a Groupama stadionban lesz, a Juventus és a Barca elleni mérkőzést a Puskás Arénában rendezik.

Az FTC megbecsüli régebbi bérleteseit, ők korábban és jóval olcsóbban vehetnek bérletet a három BL-meccsre. Akik a sorsolás óta váltottak ki bérletet, nem kapnak kedvezményt. A jegyvásárlás beindulása október 21-én várható, amikor szinte bárki vehet jegyet a sztárok mecceire.

A szurkolói fórumokban kicsit furcsállják, hogy a jegyvásárlásnál az évek óta kiváltott FTC-kártya nem élvez elsőbbséget, a sorsolás óta megváltott FTC-kártyásokkal szemben.

Egyelőre az alábbi scannelt kis füzet terjed az árakról az Interneten. A mai dátummal nem indult el a jegyértékesítés.

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •