Százhalombattán is összefogott az ellenzék

Mint sok helyen az országban, Százhalombattán is együttműködik az ellenzék azon része, amely érdemi változást akar az országban.

Tegnap Székely Sándor, a Szolidaritás Mozgalom elnöke együttműködési megállapodást írt alá Asztalos Dezsővel a Helyi Lokálpatrióták (HELP) vezetőjével. A Lokálpatriótákat a Szolidaritáson kívül az MSZP, a PM és a Jobbik is támogatja. Az aláírásnál jelen volt Lencsés Márta is egyéni képviselőjelölt, a Szolidaritás mozgássérült tagozatának volt vezetője is.

Százhalombattán az országgyűlési választáson a Fidesz 200 szavazattal győzött az MSZP-s jelölt elött, úgy hogy a Jobbiknak is volt majdnem 1500 szavazata. A számok alapján tehát Százhalombattán ellenzéki győzelem várható.

A legfontosabb persze az, hogy a városban szűnjön meg a mindent elborító önkormányzati korrupció, és Batta végre induljon meg a fejlődés útján. Legyen újra olyan mint régen volt, egy fejlődő, nyugodt város, ahol mindenki ismer mindenkit, és ahol bátran lehet egymáshoz segítségért fordulni, ahol nem gyűlölködést, haragot, hanem segítőkészséget és empátiát kapunk mindenkitől – emelték ki az együttműködést aláírók.

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük