Szövegértelemzés

HarkaiBB

…és a tüntetések mögötti bolondokról és rendőrsiclikről. Megjegyzések a pedagógus tüntetéshez kapcsolódókról.

Mikor az ember figyelmesen olvasgatja a Nato által szervezett ügynökök és a bevonzott bolondok anyagait, akkor ilyenekre bukkan a deklarációkban:

„A fideszes önkormányzatok sorban elfogadják és elfogadtatják menekültek befogadását elutasító közgyűlési határozatot…”

Ez a szöveg a roppant beszédes, az „Európa Blokk” oldal „Szükségállapot” c. anyagában bukkan fel. Tulajdonképpen így szűrhető le, hogy egy kezdeményezés melyik „horda” felforgató munkája, és kik húzódnak meg mögötte. A Milla nevű csoport tevékenysége számomra már bizonyította, hogy valójában egy spiclihálózat áll mögötte, tisztelet a kivételnek, mert vannak ott szép számmal bolondok és naivok is. A Milla esetén a Nato szervezettség, és a globalizmus iránti elvtelen elkötelezettség abban jelenik meg, hogy a fejlett világnak a gazdaságba bevonó terrorháborúit nem ítéli el, elítélik Chavez-t, de Netanjahut, és Obama-t nem, de pl. a csaló devizahitelezésre sem vesztegetnek egy szót sem. (és még sokmindenről határozottan nem! beszél ez a csoport).

A fenti eredeti tematizálás a következő:

MENEKÜLTEKNEK nevezik a GAZDASÁGI BEVÁNDORLÓKAT.

Aki ezt a két kifejezést felcseréli, az vagy ostoba, és felült a hamisságnak, vagy egyenesen rendőrspicli. A gazdasági bevándorlók befogadása felfogható egy többletteherre rávételnek is, ami bár közgazdasági jelenség, de FELFORGATÁSNAK kell ítéljük. Azért kell felforgatásnak nevezzük, mert a szíriai és közép-keleti válságért nem vagyunk felelősek, nem vagyunk annak haszonélvezői, és a magyar gazdaság siralmas állapota sem teszi lehetővé a jelentős áldozatvállalást. A magyar munkaképesek 48%-A ÁLLÁSTALAN, és mikor a hazug politikus patkánycsorda a MUNKANÉLKÜLISÉG 11%-OS számát emlegeti, az valójában a regisztrációs időszakban lévőket jelenti – tehát csak egyötödük (!) van ellátásban. A magyar államnak inkább velük vannak kötelezettségei, mint idegen állampolgárokkal kapcsolatban. (vagy lássa el a bevándorlók egyötödét az állam, mint a magyarok esetén? Már ha hiszünk az egyenlőségben…)

A másik felmerülő kérdés a fentiekkel kapcsolatban az, hogy MILYEN a spiclik, és a bolondok ARÁNYA az efféle kezdeményezésekben. Molnár F. úgy gondolja, hogy tüntetést csak magyar titkosszolgálati segítséggel lehet szervezni, amit így kijelentve valahogy erősnek érzek. A kezdeményezésekbe szerintem UTÓLAG is beszivároghatnak a spiclik/bolondok, és a fenti szövegek „BEINJEKCIÓZÁSÁVAL” a magamfajta rendszerkritikusokat is eltántoríthatják. Ami alighanem szintén hatásos eljárás lehetne…

Nem érdemes a médiára támaszkodni annak kiderítésére, hogy milyen erők állnak egy-egy kezdeményezés mögött, mert a médiák is a patkányfalkák szócsövei. A legegyszerűbb a „SZÓMÁGIA” részletes elemzése, erre mindenkinek magának lehetősége van, és sokkal biztosabb, mint mások tematizálását átszűrni.

És hogy én milyen tüntetésre mennék el? TERMÉSZETESEN olyanra, amiben efféle felforgatásra alkalmas szövegek nem jelennek meg, mert az ember nem szívesen csinál magából bolondot.

Forrás: Facebook

Szájhősök tere. Olyan gondolatmorzsák a netről, amik nem feltétlen tükrözik a szerkesztőség álláspontját, de mindenképpen érdemes tudni róluk.

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük