„Találtam benne néha egészen jó cikkeket is”

Igazat megvallva minden ingyenesen osztogatott, nyomtatott termék meglehetősen nagy környezetterhelés… A postaládákba dobott – és azonnal a kukákban landoló reklámújságokat például ezért nem is engedném kinyomtatni…

De a Metropol azért valamennyire más volt, reggelente gyakran elfogadtam a metrómegállóban – volt kedvenc újságosom is, aki olyan kedvesen és olyan szellemes mondatok kíséretében osztogatta, hogy attól jobb kedvem lett; minden munkát lehet értékesen űzni.

Szerettem a mozgólépcsőn lefelé elolvasni a Metróban, Metropolban a Garfieldot. Találtam benne néha egészen jó cikkeket is, egészen színvonalas összeállításokat. Szóval sajnálom, hogy a Metropolnak vége – főleg, mert érzésem szerint az új lap nem tisztességes versenyben kerekedett felül.

Persze a Metropol tulajdonosaiért sem tenném tűzbe a kezem – főleg, hogy fogalmam nincs, kik adták ki, bár nem csodálkoznék, ha Simicska Lajos, hisz az ostoba előítélettel szemben Magyarországon semmilyen „liberális” médiatúlsúly nincs évtizedek óta – és a gyász színe is túlzás egy ingyenes lap megszűnése miatt.

Mostantól picit megváltoztatom a reggeli szokásaimat…

K.G.

Forrás: Facebook

Szájhősök tere. Olyan gondolatmorzsák a netről, amik nem feltétlen tükrözik a szerkesztőség álláspontját, de mindenképpen érdemes tudni róluk.

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük