Tóbiás elnöksége: a bukás 7 pontban

mszp wd

A tavaszi választási kudarc után az elnök a párt talpra állítását ígérte, de az elmúlt több mint egy évben ennek ellenkezője történt. 

1. Beálltak Falus Ferenc mögé

Az MSZP „nagyon nehéz, de bölcs és felelős döntést hozott” – kommentált Kunhalmi amikor az MSZP budapesti küldöttgyűlése elfogadta Falus Ferencet a baloldal közös főpolgármester-jelöltjének. A bölcs döntésnek ismerjük a végét…

2. Kunhalmi Ágnes kampányvideója

„El tudja Ön képzelni azt, hogy harminc év múlva az unokája megkérdezi Öntől…?” kezdetű szoci kampányfilm annyira szánalmasra sikerült, hogy azt még a balos sajtó is kiröhögte. 

3. „Profi jelöltek” és „profi kampányok” az időközi választásokon

Emlékszik még valaki Pad Ferencre vagy Horváth Imrére?

4. Totális szétesés bevándorlásügyben

Amit a bevándorlás kapcsán műveltek, azt szerintünk hamarosan tanítani fogják az egyetemeken. Indultak onnan, hogy az egész csak egy álprobléma, amit a Fidesz kreált, hogy elterelje a figyelmet más ügyekről. Amikor megszületett a döntés a határzár építéséről, Kunhalmi és Horváth Csaba a Fidesz székházhoz vonultak, ahol felhúztak egy tyúkkerítést amit szánalmas szerencsétlenkedés közepette igyekeztek szétvágni egy kombinált fogóval. Aztán jött némi visszatáncolás és az új jelszó: pozitív semlegesség.

5. Tóbiás nem ér rá kormányra kerüléssel foglalkozni

Talán ők is rájöttek, hogy jobb nem erőltetni ezt a bevándorlástémát, ezért inkább elkezdtek béremelést követelni. Hatalmas ötlet, Ron Werber visszatért volna?

6. Milliárdos adósság

A milliárdos adóssággal küzdő párt Jókai utcai székházában a nyáron már a villanyt és a gázt is kikötötték. A szocik 1,3 milliárdért akarják elpasszolni, de annyiért eddig senkinek sem kellett. A kongresszus rábólintása még kell hozzá, de úgy tűnik, hogy a pártközpont egy körúti bérház földszintjére költözik, ezzel szimbolikusan is beköszönt a kispárti lét. Sőt, még a Népszabiban levő részesedésüket is kénytelenek voltak eladni.

7. Kovács: kieshet az MSZP

Kálmán Olgánál pedig még attól sem zárkózott el, hogy újra pártelnök legyen. Tóbiás erre válaszul keményen kiosztotta Kovácsot és ismét elmondta, hogy újraindul a pártelnöki székért a jövő tavasszal esedékes tisztújításon.

Bővebben: Spíler

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük