Toroczkai miatt ül szerb börtönben egy magyar

toroczkai

Torz és abszurd dráma zajlik Szerbiában. A szélsőjobboldali Toroczkai László börtönbe juttatott egy magyar újságírót. Mi történt? Sass László egy nem túl alapos kutatást követően arra a következtetésre jutott, hogy Toroczkai nem másnak dolgozik, mint Gyurcsánynak. Ezt persze a szélsőjobboldal állócsillaga nem tűrhette, ezért igazságért nem máshova fordult, mint az általa korábban semmibe vett szerb igazságszolgáltatáshoz. Itt nem túl alapos munkát követően kimondták, hogy Sass László valótlant állított és ezért 150.000 dinár bírságot kapott. Mivel kifizetni nem tudta, ezért börtönbe kellett vonulnia július 20-án, nem kevesebb, mint 150 napra.

Gondoljuk most Toroczkai László turbómagyar barátunk elégedett és nem gyárt le gyorsan néhány ezer SZABADSÁGOT SASSNAK! matricát! A nevezett örül, hogy a szerb bírósággal karöltve fél évre rács mögé záratott egy magyar embert.

Persze Sass helyzete nem reménytelen. Kollégái most aláírást gyűjtenek azért, hogy a szerb elnök adjon kegyelemet újságíró társuknak. Ez a csattanó már csak azért is mulatságos, mert szerb elnök Tomislav Nikolić egy nem kicsit nacionalista alak, annak a Haladás Pártnak a prominense, amelynek vezetője egykoron Seselj volt és amely párt a magyar Jobbik szerb megfelelője. Ilyen, amikor a szélsőségek egymásra találnak. Gratulálunk Toroczkai Lászlónak ismét ügyes volt…

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük