Tóth Ádám: “Azért küzdök, hogy Szerencs városába és sok kistelepülésre visszajöjjenek az emberek”

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. sz. választókerület időközi választás független jelöltjét, Tóth Ádámot kérdeztük, hogyan érzi magát a kampányhajrá előtt? Milyen az együttműködés az őt támogató szervezetekkel, Szanyi Kapitánnyal, egyáltalán mit csinál egy független jelölt, egy időközi országgyűlési kampányban.

Kakas Livia: Unja már a kampányt?

Tóth Ádám: Most kezdek belejönni! Fantasztikusan érzem magamat, végre úgy érzem azt csinálom, amit szeretek!

K.L.: Bántja a többi képviselő jelöltet?

T. Á.: Ugyan. Egész nap járom a vidéket, és az emberekkel beszélgetek. Kampánymegbeszéléseken veszek részt. Szórólapozom, rakjuk ki csapatommal a plakátjaimat, interjúkat adok, határozati javaslatokat olvasgatok.

K.L.: Határozati javaslatokat? Nem korai ez, hiszen még nem választották meg.

T. Á.: Azt nem, de tudja az van, hogy amikor én otthagytam a rendőrséget megfogadtam, hogy megpróbálok minden erőmmel annak a közegnek a tagja maradni. Együtt élek azóta is a kollégákkal, tudok mindenről, ami velük történik. Tudom, hogy borzasztó kevés pénzért végeznek elképesztően felelősségteljes munkát, és azt is tudom, hogy a fáj nekik, amit a nyugdíjukkal tett az Orbán-kormány 2011-ben. Jövő héten Székely Sándorral, az Igen Szolidaritás országgyűlési képviselőjével közös határozati javaslatot adunk be az Országgyűlésbe, ami orvosolná ezeket a problémákat.

Büszke rendvédelmisként Székely Sándor független országgyűlési képviselővel határozati javaslatot nyújtunk be jövő héten…

Zveřejnil(a) Tóth Ádám dne Pátek 25. září 2020

K.L.: Hát jó, ez szép. És mit szól a kampány durvaságához? A Fidesz nácizza a hatpárti jelöltet, a washingtoni lányként emlegetett Fideszes oligarcha-családból származó hölgy gyerekekkel kampányol, csapatáról pedig durva videót lehet látni a közösségi oldalakon.

T. Á.: Bevallom számomra picit ijesztő ez. Az eddigi életemben, de most is törekszek arra, hogy ne valami, vagy valaki ellen határozzam meg magamat, hanem valami mellett. Nem érdekel a többi párt jelöltje. Ők azt tesznek amit akarnak. Én is.

Ezért is fogadtam el támogatónak például a Igen Szolidaritás pártot, a programjuk világos és támogatható. Hiszen a magyaroknak jár a nettó 200.000 forintos minimálbér, a 37.500 forintos családi pótlék minden gyermek után, valamint a havi 37.500 forintos nyugdíjkiegészítés is.

K.L.: Ez valóban szimpatikus, de mit üzen ott helyben? Ingyen sör, örök élet?

T. Á.: Inni mértékkel iszom, örök életben meg nem hiszek. Itt és most kell megoldani a problémákat.

Új utak kellenek, munkahelyek, normális fizetések, ingyenes és jó minőségű egészségügy, használható internetkapcsolat, szeretet és egymásra való odafigyelés. Ezekben hiszek, ezekért küzdök.

Tóth Ádám, az Igen Szolidaritás által támogatott jelölt aktív kampánnyal összegyűjtött a szükséges ajánlásokat

K.L.: Úgy tűnik maga egy szent.

T.Á.: Szent biztos nem vagyok. Pontosan olyan vagyok, mint az itt élő emberek többsége. Imádom a tájat és az embereket akik itt élnek. Szeretek sokat és eredményesen dolgozni. Szeretném, ha mindenkinek sokkal könnyebben menne a sora. Azért küzdök, hogy Szerencs városából és sok kistelepülésről ne elmenjenek az emberek, hanem visszajöjjenek. Itt akarom felnevelni a gyermekeimet. Ezért mindenre képes vagyok.

K.L.: Mit gondol, van esélye megnyerni a választást a Fidesz és a többi ellenzéki párt ellenében?

T. Á.: Gyerekkorom óta sportolok. Győztes típus vagyok. Győzni jöttem. És végül győzni is fogok.

❤️ Köszönöm Rónavölgyi Endréné, Tünde támogatását. Sokat tett Szerencsért polgármestersége és országgyűlési…

Zveřejnil(a) Tóth Ádám dne Pátek 25. září 2020

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

One Comment on “Tóth Ádám: “Azért küzdök, hogy Szerencs városába és sok kistelepülésre visszajöjjenek az emberek””

Comments are closed.