Tóth Imre: Kavargó gondolatok

tothimre

Újra a melóhelyen vagyok! Ülök a gép előtt és kavarognak a gondolataim! Még mindig az események hatása alatt vagyok. Visszagondolva arra a sunyi és kétszínű provokációra amit a FideSS seggnyalói tettek! Beálltam az emberek elé és fékezni próbáltam a dühöt ami az a molinó provokált ki! Félelmetes volt! Féltettem az embereket, nehogy a rendőröknek essenek. Odaálltam eléjük és azt kiabáltam,hogy mindenki nyugodjon meg! Most visszagondolva csoda,hogy a dühös tömeg nem taposott el! Köszönőm nektek azt,hogy EMBERKÉNT viselkedett mindenki! Nem állatok vagyunk, hanem Emberek!

Azt gondolom,hogy mi akik ott voltunk EMBERKÉNT viselkedtünk! Mi nem hugyoztuk körbe a Kossuth teret és nem balhéztunk!

Most egy személyes élményt osztanák meg veletek! Tegnap meglátogattam édesapámat aki 77 éves és nagyon beteg! Majd 40 évet dolgozott a folyékony acél mellett! Néztem azt a kis öreget aki összeaszalódott, akinek a kérges tenyerétől nagy ritkán pofon is kaptam. Alig értettem a beszédjét mert a sok infarktus és az agyvérzések lerombolták ezt az embert! Sírt mikor meglátott és fogta a kezem! Büszkén nézet rám.

Ültem mellette és simogattam a kezét, amin az egész élete nyomot hagyott. Ült a tolókocsiban és könnyezett. A gyógyszert úgy vette be, hogy ráparancsoltam. Enni úgy evet, hogy azt mondtam neki, hogy fogsz bejutni a Parlamentbe, mikor esküt teszek!? Szeretném újra látni,hogy kiszáll abból a kocsiból, és ha nem is teszi meg a Budapest-Miskolc távolságot,de legalább elsétál velem
a Kossuth szoborig! Ugye nem nagy kérés?

Szeretem a hazámat és a benne élő embereket! Pedig ma is kaptam egy kritikát a menet miatt. Nyakót kezdte el az idős bácsi fikázni. Mikor azt mondtam neki, hogy itt nem illő egymásra mutogatni akkor azt mondta, hogy nem érdemlem meg azt, hogy magyarnak nevezzenek! Szóba hoztam neki Zsiga Marcellt akinek a háza körül folyik a vita! Aki nem tudná azzal közlöm, hogy itt az a kérdés,hogy miből is vette meg! Szóba került az aszfaltozás is! Mikor már nagyon ideges lett akkor pedig közöltem az “úrral”, hogy ne a határon túl keressék a gyökereiket a gyökerek, hanem ebben a kis országban:

Az öreg hozzá kezdet komcsizni és akkor azt mondtam neki, hogy a FideSS-ben van az összes volt komcsi spicli és besúgó! Volt egy kis hazaárulózás is. Mire azt mondtam neki, hogy OV-nál nagy áruló nincs Magyarországon! Aki a hatalmával visszaélve állampolgárságot árul pénzért, az hazaáruló! A buszon a légkör szinte ellenségessé vált! No nem az én személyem iránt, hanem az
öreg iránt! Mivel sok “keresztény” FideSS-el szemben én tisztelem a kor és a szabad vélemény kinyilvánítást így megvédtem az öreg urat. Azt kérném minden kedves barátomtól, hogy amennyire lehet őrizzük meg a méltóságunkat és emberségünket! Mert velük ellentétben,mi emberek vagyunk és nem állatok!

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük