Tudtad? Az MTI-ben irodát nyitott a CIA!

Nyilvánvaló. Ugyanis megírta az MTI, hogy: „Oroszország veszélyesebb, mint az Iszlám Állam”. És megírta, hogy a „Baltikum a feszültség térségévé vált”, ahol „Oroszország folyamatosan teszteli a NATO védelmi képességeit”. Persze nem közvetlenül maga az MTI jelenti ki ezt, hanem megkeresi azt a beszervezett pszichopata ügynökpolitikust – történetesen Lengyelországban – aki ezt az állítást megteszi. Az MTI itt mint beszervezett közreműködő igazából csak interpretálja az eseményeket, és a bevált módszer szerint EGYOLDALÚAN INTERPRETÁL. Elvégre egy ilyen “korrekt” orgánum nem hazudhatik, főleg hogy a nemzeti korrupcionalista Fidesz jármába van hajtva a Médiatanáccsal meg a Médiatörvénnyel.

Az MTI nyilván nem beszélhet arról, hogy az Egyesült Államok állomásoztat „baráti” hadsereget a világ fejlett államaiban, vagy hogy fenyegetően egyre közelebb nyomul az oroszokhoz, és arról sem beszél, hogy történetesen az USA-ba kellene leszerelést ellenőrző szakértőket delegálni. Pont fordítva beszél

– mint ahogy a józenész diktálná. Nézzük csak meg, hogy az (együttműködő) MTI milyen kifejezéseket RAGADOTT KI a pszichopata lengyel ügynök szavaiból? Hogy Oroszország rosszabb, mint a terroristák – ami azt is jelenti, hogy ha a terroristák ellen már harcolunk, akkor haladéktalanul hadba kell bocsátkoznunk az oroszok ellen is

– sőt egyenesen botorság, hogy eddig nem tettük meg.

A másik kifejezésre is érdemes odafigyelnünk, ami már a nyílt konfrontálódást hivatott előkészíteni: a megfogalmazásmód, hogy „Oroszország teszteli a Nato védelmi képességeit” azt a képet akarja felrajzolni, hogy a pusztán védekező fegyverekkel rendelkező Nato terrorista hadsereg jószolgálati rablócsapatai csak védekező jelleggel sokasodnak a térségben, és ezeknek az ártatlan bárányoknak a védekező képességét akarja a Putyin despota kipuhatolni – mert meg akarja őket támadni. Értjük kérem? A negyed akkora gyilkolási / pusztítási arzenállal rendelkező Oroszország meg akarja támadni a sokkal erősebb Nato világterrorista hadseregét. Az MTI színvonalán nincs ebben semmi különös, mivel a politikát az „őrület” irányítja, és nem a globális fináncoligarchiák.

Értjük kérem? A CIA megérkezett, itt van, megkapta az irodáit az MTI-ben. ITT MÁR BIZONYOSAN HÁBORÚ LESZ! Ezek már itt vannak! (Apropó, nem lehetne hogy az MTI-nél aláírják a háborús aspiránsok a tematizáló híreket? És a háborús felfordulás közepette megkérdezzük tőlük személyesen is, hogy: mi újság?)

Harkai Bulcsú Bánk

Bővebben: Facebook

Szájhősök tere. Olyan gondolatmorzsák a netről, amik nem feltétlen tükrözik a szerkesztőség álláspontját, de mindenképpen érdemes tudni róluk.

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük