Tűrhetetlen

Bayer Zsolt írása hazug, zsidóságot mocskoló, gyűlölködő antiszemita írás!

Mivel genetikailag a géntudomány szerint nincs vérszerinti magyar, ezért magyarok vagyunk mi mind akik itt élünk többségében magyarérzelműek, akik magyarnak valljuk magunkat származásra, vallásra tekintet nélkül is magyarok vagyunk, és évezredek óta folyamatosan keveredtünk ezen a földön!

Aki nem tájékozódik, az nem is érti a szavaimat, hogy senkinek sincs joga mások származást kétségbe vonni hazánkban!

Állampolgárságunkat törvények szabályozzák, és ezért egyenrangú velünk magyarokkal minden itt élő más etnikum, nemzetiség, akikhez esetleg elődeink valaha tartozhattak,és ma is élnek olyanok hazánkban magyar állampolgárként, akik odatartozónak tartják magukat.

Elítélem a tanácsköztársaságot kommunistáival együtt, elítélem a kommunizmus minden formáját, és a nácizmust, fasizmust, horthysta, nyilasrendszert is, mindenfajta totalitárius rendszert.

Bayer írása hazugság, mert a tanácsköztársaság magyar zsidó származású vezetői nem vallották magukat zsidónak, mert kommunista ateista elvvel, elvekkel ellentétes a zsidó vallás. A zsidóság elsősorban egy vallás, hit kérdése, és felmenőikért nem felelnek, és senki sem felel akár nácik, vagy kommunisták voltak. De azért sem felelünk, mert arról sem tehetünk, ha ateisták, keresztények, vagy zsidók voltak. Egyébként az utóbbi három közül egyik sem bűn.

Tehát a valódi, igaz magyar zsidóságot, zsidókat Bayer Zsolt egybemossa a tanácsköztársaság kommunistáival, a kommunistákkal, ami aljas, mocskos hazugság! Bayer egy mocskos antiszemita disznó, mert szándékosan téveszt meg, vezet félre másokat, mert tudja, tisztában van vele, hogy a valódi, igaz magyar zsidók, soha sem lehettek kommunisták, mert vallásuk, Istenhitük ellentétes a kommunizmus elveivel!!

A nácik antiszemiták ezt nem értik. Ez magas nekik. Ezek nem voltak vallásos zsidók, megtagadták a zsidóságukat, és kommunista vallási elveket hirdettek.. Nem is foglalkoztak a származásukkal, és magyar kommunistának tartották magukat, ahogy sokan más magyar kommunisták, fasiszta, náci kollaboráns horthysták, nyilasok is hazánkban, és joggal.

Sokszínű kevert nép vagyunk. Ez nem szégyen. Szégyen a butaság, szégyen az antiszemitizmus, és a rasszizmus is!!

Továbbá az is tény, hogy sok keresztény, zsidó, ateista, sok sváb, zsidó, kun, besenyő, cigány, székely, szláv, mint Petőfi, Petrovics Sándor is magyarnak tartotta magát és joggal!

Amiről sokan nem tudnak!

Horthy megbízottja aláírta a trianoni határokat szentesítő békeszerződést, elfogatta feltételek nélkül. Igaz, hogy sok más lehetősége nem is volt.

Ezzel ellentétben a tanácsrendszer kommunistái felvették a harcot, és megpróbálták fegyverrel megvédeni hazánk határait, egy kedvezőbb békejavaslat érdekében, megvétózva a Trianoni békediktátumot, és végül elbuktak.

Sok horthysta, náci-nyilas és sok kommunista is magyarnak tartotta magát.

Igen, magyarok voltak. Hazánk szégyeni voltak, és a mai antiszemita szellemi utódok is azok.

Ezt is tanítani kéne!

Komlói Török Gábor

Bővebben: Facebook

Szájhősök tere. Olyan gondolatmorzsák a netről, amik nem feltétlen tükrözik a szerkesztőség álláspontját, de mindenképpen érdemes tudni róluk.

MUON TV

 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on “Tűrhetetlen”

 1. tisztelt szerkesztőség. azzal teljesen egyetértek, hogy bayer zsolt egy agyalágyult újnyilas. de azért tartsuk meg a mértéket! ne közöljünk egy “gój” bayerzsolt hőbörgéseire egy zsidó (?) bajerzsolt antikommunista böfögését! úgy látom, hogy a munkások felettébb rühellik ezt a hulladékrendszert, ezért kérem a t. szerkesztőséget, kíméljen meg ilyen hányingertkeltő szadeszes-likudos mitugrász mekkmesterek ópuszait!!!!! tisztelettel: imbrea józsef- zsidó, munkás, kommunista

 2. Íme a félnyilas. Különös lény! Figyeljük meg!
  “Elítélem a tanácsköztársaságot kommunistáival együtt, elítélem a kommunizmus minden formáját,” – vagyis, a szociális igazságosságot, a nemzeti és felekezeti határokon átívelő egyetemesen humanista szolidaritást? Ki mond ilyet? Egy náci.
  Egy náci viszont hazudik, ha után azt hazudja, elhatárolódik saját náci bűntársaitól, vagyis a többi kommunizmusgyűlölőtől.
  “magyarok vagyunk mi mind akik itt élünk többségében magyarérzelműek, akik magyarnak valljuk magunkat” – ez egy nyilas toborzószöveg. Aki ilyet mond, aláveti magát a hungarista eszméknek, tehát valamilyen kisebbség tagjaként ilyen szöveget csak egy Stockholm-szindrómás mond. (A legnagyobb hungaro-soviniszták mind ilyenek voltak.) Mellesleg, de nem mellesleg: a “magyarérzelmű” egészen egyszerűen hungaristát jelent.
  “elítélek minden totalitárius rendszert” – minden rendszer vagy totalitárius, vagy egyik sem az. Várom, mikor fog az úr tüntetni az amerikai követség előtt az internet és a telefonok lehallgatása, az egész világra kiterjedő megfigyelés és adatgyűjtés ellen tiltakozva. (Seggfej!)
  A Tanácsköztársaság “magyar zsidó származású vezetői nem vallották magukat zsidónak, mert kommunista ateista elvvel, elvekkel ellentétes a zsidó vallás.” – ebből látszik, hogy a zsidóság emancipációjának csak első fele, a kívülről megtehető fele zajlott le: a jogi felszabadítás. A Felvilágosodás viszont nem.
  Szívből kívánható, hogy minden, a vallás béklyóiba zárt, elnyomorított elme felszabaduljon láncaiból, igaz, ez csak egyéni szinten történhet, önkéntesen, nem kényszerből, de felvilágosítással igen. A cikk írója azért gyűlöli a népbiztosokat, mert azok magasan felette álltak, és megszabadultak az ókori mesék rabláncaiból. A cikk írója rabszolga: megszabadulni nem tud, de rettenetesen gyűlöli, aki szabad.
  “Nem is foglalkoztak a származásukkal” – itt bújt ki a szög a zsákból! Mert ez egy fájdalomkiáltás: úgy, ahogy a náci wass albertnek sem tetszett, hogy fiai nem nácik, ugyanúgy szemmel láthatólag a cikk írójának is valami “nemzethalál” vízió lebeg a szeme előtt, hogy valaki nem hívő többé. Ez a nacionalista mechanizmus ellenszenves: olyan “közösség” fenntartására irányul, ami közmegegyezéses, de nem gyakorlati-objektív kötelékek mentén áll fenn. Ebben a pillanatban a cikk írója sem különbözik a nácik “nemzet” elméletétől.
  “kun”, “besenyő” – kár, hogy ezek rég kihaltak. “székely”, kár, hogy ilyen soha nem is volt! Aki éppen az antiszemita fajelmélet ellen küzdene, ne essék fajelméletességbe maga is!
  Másrészt, ha a szerző kapiskálja, hogy a kommunisták voltak már mindig is az egyetlen antifasiszta erő, amely ráadásul küzdött fegyveresen a fasizmus ellen, akkor hogyan merészel pofátlanul mégis egyenlőségjelet tenni két teljesen különböző, sőt, ellentétes dolog közé?
  Mert hízeleg a náciknak a magyarkodásával, és szerinte fizikailag megsemmisíttetni nyilván jobb, mint rájönni, hogy a mesebeli istenke csak mesefigura. “Gott mit uns” – mondották a cikkíró testvérei. Ő is szégyen, mint a nyilasok.
  Mert bizony, éppen azért, mert senki sem vérmagyar, nincs “árja”, ezért senki sem magyar, és ezért e szöveggel szakítani kell, nem újrahangolni, mint a cikk buta szerzője!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük