Új politikai erő kialakulása

Pukli István és Sándor Mária – egyik napról másikra – történő megjelenésével új radikális politikai erő alakult ki.

A médiát uralják, ami arra enged következtetni, nem a „demokratikus ellenzék” áll mögöttük. (a demokratikus ellenzék vért izzad, hogy a cenzúrázott médiában megjelenhessen)

A két radikális civil azt mondja, változtatni akarnak. Nem kormányváltás a céljuk, hanem az oktatás, ill. az egészségügy jobbá tétele. Nem vitatom, a változás valóban szükséges. Ám nem mindegy, milyen.

A „demokratikus ellenzék” gyengeségét kihasználva, szimpatizánsait elszippantva folyamatos gigademonstrációk alakultak ki. Azt, hogy miből finanszírozzák, nem hozzák nyilvánosságra.

A Semmelweis napi virrasztás erőpróba volt.

Mi célból? Naiv lélekként elhihetjük, jót akar…? Ugyan már. A politika világában azt szokták mondani, amit hallani akarunk.

Sándor Mária folyamatos országjáró kampánya szintén nem a jó ügyről szól, hanem egy új radikális jobboldali párt építéséről.

Néhány „ demokratikus ellenzéki” pártnak kapóra jön, akik nem akarnak direktben a jobbikkal tárgyalni.

Ez még mindig nem lenne baj, a politika világában elfogadható lenne, de: Sándor Mária a jobbik egészségügyi programját másolja.

Nagyon is tudatosan, nagyon is pénzből.

Radikális szélsőbalos megnyilvánulása nem demokratikus háttérre utal.

A jobbiktól, a jobbik közeli szédelgőktől továbbra is elhatárolódom.

Egy európai, demokratikus Magyarországban szeretnék élni.

Albert Eszter

Forrás: Facebook

Szájhősök tere. Olyan gondolatmorzsák a netről, amik nem feltétlen tükrözik a szerkesztőség álláspontját, de mindenképpen érdemes tudni róluk.

MUON TV

 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on “Új politikai erő kialakulása”

 1. Eszticicabogár!
  Ha a mocsokabbikkal tart, azaz: szélsőjobbos, akkor nem lehet szélsőbalos megnyilvánulása. Ha van, akkor nem tart a szélsőjobbal.
  Eszticicabogár, ne igyál annyit.

 2. Általánosságban pedig: nem létezik ellenzék az országban. Főképp demokratikus nem.
  A neoliberálisok ideológiailag ugyanazok, mint a neonácik, tehát nem ellenzék. És mint liberálisok, ők maguk sem demokraták.
  Persze, a politikai margón lévő – és éppen gyf által odajuttatott! – dk, azaz “deazértmég-kapálózunk” természetesen kisajátítja magának egy-egy béna megszólalással a “demokratizmus” kizárólagos pozícióját, holott nem különb a többinél.
  Szóval, a bélben az egyik galand azt mondja, ő nem féreg, hanem egyenest egy ló.
  Mert bizony, a galandférget ugyanúgy lehet lónak nézni, mint ah azai pártokat demokratikusnak.

 3. a cikket elolvasva másodszor, hát nagyon silány fletulációnak tűnik. azaz- a neolib döglődését bizonyítandó felszínes, felületes ópusz. mint minden szenilis libsi véleménymérgező, lásd natalie nougayrede, lengyellacafaca, révész, friss and co., belegabalyodik a cikkfirkász a saját terminológiájába- lásd: szélsőbalos, aki szélsőjobbos és más ződségek, meg a megmozdulás finanszírozásáról szóló paranoid blablák. hát ennél jobban nem illusztrálható a gengszterváltás liberál-euroatlantista genyokrata “értelmiség” süllyedése a politikai latrina gödre legmélyebbikére. nb.: szándékosan írtam- fletuláció, vagyis gyf szokásos szellentése.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük