Újabb mozgalom alakult, “Munkát, kenyeret” néven

mkmozg

Tegnap (2012.02.22) megalakult a “Munkát,kenyeret,tisztességes béreket!” egyesület és mozgalom.

Elnök: Komjáthi Imre melós
Társelnök: Tóth Imre Miklós munkanélküli olvasztár
Alelnökök: Veres Gábor,Vécsi István polgármester,Barát Endre szociológus,

Részletek a mozgalom alapszabályának Előszavából:

A munka és a kenyér az alapja annak, hogy Magyarországon béke és nyugalom legyen. Mi munkát, kenyeret, vagyis békét akarunk Magyarországon.

Ma fejetetejére állt a világ. Segítségre szoruló családok támogatását megrövidítik, kisemberek munkabéréből, a tehetős, jómódú embereknek adnak még többet.

Ma azt mondják, hogy akinek nincs munkája, az lusta, akinek nem telik kenyérre, az potyaleső, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Lépten-, nyomon megalázzák a kétkezi munkásokat, az egyszerű embereket.

Egyesületünk, mozgalmunk célja, hogy képviseljük a kisembereket,és felemeljük a szavunkat,az igazságtalanságok ellen.

Célunk, hogy az ország vezetőit meggyőzzük arról, hogy társadalmi igazságosság nélkül, nincs társadalmi béke, ezért munkát, kenyeret és tisztességes béreket kell adni minden dolgozni akaró, vagy dolgozó embernek.

Célunk elérése érdekében megszervezzük a hasonló élethelyzetben élő emberek csoportjait, az ország minden pontján, ahol erre szükség van.

Ezt azért tesszük, mert egyedül, külön-külön gyengék vagyunk, viszont ha összefogunk, erősek leszünk.

Célunk elérése érdekében figyelemfelkeltő akciókat szervezünk, demonstrálunk, és minden törvényes eszközt megragadunk, ami előre viszi ügyünket.

Célunk elérése érdekében összefogunk minden tisztességes, demokratikus erővel, akiknek hasonló elképzeléseik vannak, és az igazságosságért küzdenek. Megköszönjük, örömmel vesszük azoknak az embereknek a támogatását, akik nem felejtették el, hogy honnan jöttek és emberek tudtak maradni.

Célunk elérése érdekében támogatjuk, hogy szülessenek olyan komoly elképzelések, javaslatok, amelyek az ország vezetőinek szólnak.

Munkát, kenyeret, tisztességes béreket!

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük