Utálom a polkorrektkedést!

Kalmár 2016 GÁZ

Nem értem, hogy a holokausztnak, ami a történelem legszörnyűbb dolga (idáig!) miért alternatívája vagy ellenpólusa Trianon vagy doni katonai katasztrófa. Előbbi szörnyűségét és rendkívüliségét az adja, hogy az európai civilizáció meghatározó nemzete, más nemzetek által bőszen helyeselve kiirtott ipari módszerekkel sok millió embert.

Ezzel szemben Trianon egy igazságtalan béke volt, amely jelentős mértékben a hazai uralkodó elit szűklátókörűségének a következménye, de igenis lett volna lehetőség a korrekciójára. Ennek lehetőséget is az uralkodó elit cseszte el akkor, amikor hátba szúrták a honvédő háborút vívó Magyarországi Tanácsköztársaság Vörös Hadseregét és akkor, amikor fogvicsorgatva álltak ki azon náci birodalom mellett, amely 1943-ban éppen ezen a napon kapta meg Sztálingrádnál az utolsó kenetet.

A doni katasztrófa intő jel lehetett volna, miként a románoknak például az is lett, de a ma ajnározott Horthy békésen vigyorogva vitte tovább az országot történelmünk leggyalázatosabb időszaka, 1944-1945 felé.

Ha filmet kell készíteni, akkor arról kell, hogy a senkiházi dzsentrik kvaterkázva viszik a nemzetet a történelem emésztőgödre felé.

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük