Választási szövetségbe hív a párttársát leárulózó Botka László

Botka a 168 órának adott interjút, amiből pár részlet már olvasható a lap online felületén. Ebben Botka azt mondja, nem kéne a kispártoknak játszadozni, nincs szükség az Új Pólusra, vagyis az Együtt, Párbeszéd és LMP között formálódó szövetségre. Inkább az összes ellenzéki pártot hívná szövetségbe, csak éppen azzal nem számolt, mondja, hogy a Fidesz csápjai túl mélyre nyúlnak.

“Nemcsak azokról beszélek, néhányan lehetnek csak, akik a Fidesz jól fizetett haszonélvezői és beépített emberei, hanem azokról a jószándékú balekokról is, akik nem veszik észre, hogy amit tesznek, az kizárólag a Fidesz hatalomban tartását segíti” – mondja.

Ezek után simán leárulózza az MSZP elnökségi tagját, Molnár Zsoltot, aki korábban felvetette, hogy hagyni kellene az LMP-t magában indulni, Gyurcsánynak pedig a parlamentben a helye.

“Mi demokratikus párt vagyunk, ha valamit közösen eldöntünk, és azt valaki egy hónappal később nyíltan, a sajtóban kritizálja, az árulás” – mondja.

Hozzáteszi még: az árulás és a Fidesszel való kollaboráció ellen tűzzel-vassal fog harcolni, ezeket nem tűri a pártjában.

 

 

 

 

 

Forrás: http://magyarnarancs.hu/belpol/valasztasi-szovetsegbe-hivja-az-ellenzeket-a-parttarsat-learulozo-botka-laszlo-105493

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük