VÉGRE! Betiltanák az óriásplakátokon terjesztett politikai propagandát!

A parlamenten kívüli Balpárt indulatos közleményt adott ki, melyben azon álláspontjuknak adnak hangot, hogy az óriásplakátok politikai célra való használata ostoba és gagyi pénzszórás.
A Balpárt szerint abban az országban, ahol egy hideg télen százak fagynak meg saját otthonaikban, nem politikai propagandára kellene költeni milliárdokat, hanem a szegénység elleni küzdelemre. Nemet mondanak a kormányzat európai integrációt elutasító és az ellenzék oroszellenes hangulatkeltésére is.
A Balpárt nem titkolja, hogy még a 2018-as választás előtt megtiltana minden óriásplakátokon terjesztett politikai propagandát. Közleményükben azt hangsúlyozzák, hogy a politikusok és pártjaik ne ezeken keresztül üzenjenek választóiknak, hanem menjenek az emberek közé, nyerjék el a bizalmukat. Az óriásplakátokon való üzengetés szerintük nem jó másra, csak sunyi manipulációra. Ehelyett végre őszinte párbeszédre lenne szükség és nem arra, hogy külföldi kampányguruk tovább gerjesszék a polgárháborús hangulatot Magyarországon, zárja közleményét a radikális baloldali párt.

Forrás: https://www.facebook.com/balpart/

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük