Virágzik a magyar nácik Facebook oldala

A NET sajnos tele van rasszista, fasiszta, irredenta szeméttel. Ezzel a jelenséggel foglalkozik az alábbi átvett írás.

“Példaképeink: 

Szálasi Ferenc (Nemzetvezető)

Bonaparte Napoleon

Csonka Emil”

(részlet az alapszabályzatból)

Többször is hallani lehetet már, hogy valamelyik ismert ember oldalát bezárták a szigorú döntnökök, mert több profil is létezett és az illetékesek az eredetit ítélték meg hamisnak. Ezután hosszas levelezés árán sikerült csak azt helyreállítani. A Facebook általában igyekszik fellépni a hamis adatok ellen és névleg a rasszizmust és a gyűlöletkeltést sem tűri.

Ennek ellenére van egy oldal, amely bár nem mondható éppen hagyományosnak, mégis egyre jobban virágzik, sőt a bejelentések nyomán sem törlik a Egymillióan a Hungarista államért elnevezésű nyíltan cigány és zsidóellenes oldalt.

„A mozgalom csak a legjobbakra tart igényt. Nincs szükségünk drogfüggőkre, hazaárulókra, sátánistákra, zsidókra, színesbőrűekre, vagy félvér korcsokra. Nekünk csak kultúrált, fehér, magyar, keresztény emberek kellenek. Kitartas, előre a szebb és boldogabb FEHÉR MAGYARORSZÁGÉRT!”

Az alapszabály tiszta és világos, nem fogadnak be ők akárkit. Ezek után a Facebook magyar osztálya számára a következő alaptézis sem jelenthet problémát:

„…mivel általánosan a magyar-zsidó, illetőleg a magyar-cigány együttélés kizárt, meg kell teremteni annak lehetőségét, hogy ez a szétválasztás megtörténjen. Csak így biztosítható nemcsak a magyarság, hanem a zsidóság és cigányság boldogsága is.”

A hogyan és a miként nem szerepel az alapszabályzatban, de a posztokból és a kommentekből egyértelműen kirajzolódik a gyors és hatékony megoldás.

De kik állhatnak a háttérben? Az oldal üzemeltetői a leírás alapján nem szeretnének nyilvánosságra hozni személyazonosságukat. Ennek ellenére a lájkolók többsége vélhetőleg a saját profilját használva csatlakozik a nyíltan bűncselekményekre uszító oldalhoz.

„Az oldal mögött bizonyos jogi okokból személyazonosságukat nyilvánosságra nem hozó civilek állnak. Az oldal jelenlegi álláspontja szerint nem köthető semmilyen politikai párthoz, mozgalomhoz, vagy szervezethez, csupán a Hungarista nézeteket valló embereket szeretné összefogni és tudásukat, gondolataikat elmélyíteni, hiszen Magyarország a mi hazánk!”

A csoport egyébként aktív harcot is folytat az általa nem megfelelőnek ítélt kezdeményezések ellen. Légyen az valódi, vagy esetleg kitalált. A Jobbik Meleg Tagozat elnevezésű Facebook csoport az egyik fő ellenség, amelynek a megszüntetése kiemelt feladat a tagok számára.

„Ha már a buzi, provokátor “JobbikMelegTagozat” (ami még a mi szemünkben is felháborító) jelentgeti az oldalt, kérnék minden jó érzésű magyar embert, hogy jelentse ezeket a korcsokat!!”

 

Ezen a Hitler paródia közzététele verte ki a biztosítékot az oldal vezetőjénél:

 

Hitler paródia a Youtube-on

 

 

 

Jelenleg 2322 ember gondolja úgy, hogy lájkolásával is támogatja az oldal mondanivalóját és ezek egy része aktívan kommenteli is a kitett posztokat. Persze már meg lehet vásárolni a tagoknak és a szimpatizánsoknak a pólókat és kitűzőket jó pénzért. Noha nem lehet elvárni hogy gondolkozzon is, aki az efféle oldalt a saját nevén lájkolja, de az mégis megdöbbentő, hogy az ilyen és ehhez hasonló ruháért valaki pénzt ad, hovatovább a Blaha Lujza téren esetleg viseli is őket.

“Hol lehet megrendelni, megvenni??
Nekem kell ilyen! Persze nyilaskereszttel!!” (x. László, tag )

Pólók és kitűzők agyamenteknek

A csoport egyelőre zavartalanul működik, talán a szólásszabadság jegyében…

Az oldal adminja/létrehozója egyébként többször is panaszkodik a hozzászólásokban, hogy romák folyamatosan kommentelik a posztokat és alig győzi törölni, illetve letiltani azokat. Ezek szerint azért a megnyilvánulási lehetőségek liberalizmusa a csoporton belül annyira nem érvényesül…

Végezetül az egyik aktív tag hozzászólása:

“Ma 19.20 perckor a Db Bajcsy u. sakán lévő zsidó templom mellett egy épp arra sétáló kipás geci zsidónak oda kiabáltam hogy : “rohadt féreg parazita, takarodj az országunkból” …bámult mint állat, és kérdeztem tőle “mi a faszért bámúlsz?”” Nem csak az én véleményem ez, hanem mindenkié, még 8 milló arcot kell memorizálj…te rohadék”… Az igazat megvallva piszokul jól esett…..ajánlom mindenkinek, hogy ahol tud, ártson,,,fikázza ezeket a szemeteket az utcán, és minden nyilvános helyen….ne legyen a hazánk nekik kényelmes fészek!”

valowriter

 

Forrás: http://magyar_mocsar.postr.hu/viragzik-a-magyar-nacik-facebook-oldala

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük