Vitára hívja Tóth Ádám a kormánypárt és a hatpárti összefogás jelöltjét Borsodban

Tóth Ádám független képviselőjelölt vitára hívta ki a jelölteket tegnap Horányban, a Balodali Sziget Fesztiválon – közölte a jelölt a Facebookon.

Az október 11-én tartandó időközi választáson Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os választókerületében 5 jelölt indul el.

Tóth Ádám elmondta, azért akar vitát, mert enélkül a helyiek nem láthatják tisztán, hogy kire kell szívük és eszük szerint ikszelni. Tóth programja világos: független képviselőként az ott élők akaratát kívánja megjeleníteni az Országgyűlésben és képviselni őket.

Székely Sándor független országgyűlési képviselő a közzétett videóban elmondta, hogy Ádám rendvédelmi múltja kötelezi a Szolidaritást, hogy támogassák, Szanyi Tibor az Igen Szolidaritás alelnöke és miniszterelnökjelöltje elmondta, hogy a választóknak segíteni kell a döntésben, vagy ő, vagy ő, amihez a vita szükséges.

“A vita mindig csak hasznos lehet és fontos része a közéletnek, ezért kérem a jelölteket, hogy ne ugorjanak el a vitára hívás elől, hanem üljünk le és vitatkozzunk, mert az ott élők megérdemlik, hogy tisztán láthassanak és ismerhessék meg a programjainkat” – érvelt a független jelölt, Tóth Ádám.

Tóth Ádám szerint az egyik legfontosabb követelésük nettó 200.000 forintos havi minimálbér és a minden gyermek után járó 37.500 forintos családi pótlék.

Tóth Ádámot az Igen Szolidaritás, a Szolidaritás Mozgalom, a Normális Magyarországért és a Színes Demokratikus Párt támogatja.

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

One Comment on “Vitára hívja Tóth Ádám a kormánypárt és a hatpárti összefogás jelöltjét Borsodban”

Comments are closed.