Megszünteti a Fradi a családi szektort – közel százezer forintba kerül egy négytagú családnak a Európa-liga

Az adófizetők pénzén kitartott nemzeti csapat, a Ferencváros hazai Európa-liga mérkőzéseire nem lehet kedvezményes családi jegyet váltani. Az FTC döntése megdöbbentő, pár millió forint reményében megszüntet egy jól működő rendszert. A névben családbarát kormány ezúttal a családos futballszurkolókat köpte szembe.

A családi jegy azt jelentette az eddigi selejtezőkben és a bajnoki meccseken, hogy egy teljes áron megvásárolt jegy mellé egy gyermeknek nulla forintos jegyet, további gyermeknek félárú jegyet vásárolhatott a Fradista család. A szektornak külön bejárata volt, arcfestés, rugós foci és ügyességi focis programok is színesítették a családi szektort. Családi program volt a meccsrejárás.

Számításaink alapján mintegy tízmillió forint extrabevétel miatt hozták meg ezt a népszerűtlen döntést, így lehúzhatnak 23.460 forintot minden gyermekről.

Ahogy az egyik fórumon a szurkoló írta:

Szarházi pénzéhes banda.

Az FTC közleménye így fogalmaz:

a hazai találkozóinkon nem lesz lehetőség nyugdíjas és diák, illetve a családi szektorba kedvezményes jegyvásárlásra. A D2 szektorba 23.460 Ft-ba kerül egy jegy.

Tehát egy kétgyermekes családnak 93.840 forintba kerül az Európa-liga három hazai meccse.

Fotó: Wikipedia

Ha érdekel a radikális hangvételt vállaló újságírás és hírszerkesztés,
szívesen foglalkoznál alapos és igényes tényfeltáró anyagok írásával
esélyegyenlőségi, szociális, érdekvédelmi vagy politikai területen,
akkor az alábbi címre várjuk jelentkezésedet: kalmarszilard(kukac)gmail.com
  •  
  •  
  •  
  •