Tóth Ádám hivatalos ellenzéki képviselőjelölt Zemplénben

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6-os választókörzetben nyilvántartásba vette a független Tóth Ádámot a tiszaújvárosi Választási Bizottság – írja a képviselőjelölt a Facebookon.

A fideszes jelölt mellett Tóth Ádám adta le a szükséges ajánlást a mai hivatalos bizottsági döntésig, ezért ők ketten indulnak október 11-én a jelenlegi állás szerint a sajnálatos balesteben elhunyt országgyűlési képviselő helyére.

Tóth Ádám, 30 éves szerencsi kisvállalkozó az ISZOMM, a Színes Magyarország Párt, valamint a Magyar Szolidaritás Mozgalom és a Normális Magyarországért Egyesület támogatásával.

Tóth Ádámot említi az ISZOMM közleménye is, ahol elmondta, számára meglepetés, hogy többeknek eddig még nem sikerült leadni érvényes ajánlásokat, ám bízik benne, hogy lesznek későbbi bejelentkezők is.

Huszti Andrea, az ISZOMM párt elnöke közölte, nagyon örül a Tóth Ádámra adott szép számú ajánlásnak, s aktivistáik nem állnak le, mert szeretnék minél több szavazópolgár előzetes támogatását megszerezni. Huszti kiemelte, Tóth Ádám az ISZOMM értékrendje szempontjából nagyon jó jelölt, hiszen szociálisan elkötelezett, fiatal, tettrekész, és rendvédelmis múltja folytán kellően tapasztalt is.

Tóth Ádám megerősítette, számára a munka csak most kezdődik igazán, mert minél több választópolgárhoz el akar jutni, és megválasztása esetére igazi országgyűlési képviseletet ígér. Végül közölte: a győzelemre összpontosít, továbbá szövetségest lát mindenkiben, aki megelégelte a NER uralmát, és a zempléni emberek ‘jóllétéért” akar tenni.

Nagyon köszönöm mindenkinek a támogatását, imént ülésezett a választási bizottság, ahol elfogadták ajánlói alárásaimat….

Zveřejnil(a) Tóth Ádám dne Středa 26. srpna 2020
  •  
  •  
  •  
  •  

One Comment on “Tóth Ádám hivatalos ellenzéki képviselőjelölt Zemplénben”

Comments are closed.